Maak je klaar voor de NIS2-richtlijn

Veilig Digitaal Ondernemen

Vraag een checkup aan

Zorg voor optimale digitale veiligheid met onze gratis checkup

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een gratis digitale veiligheidscheckup aan te vragen bij een van onze partners. Deze checkup helpt je om de kwetsbaarheden in jullie huidige systemen te identificeren en biedt aanbevelingen voor verbeteringen.

Inhoud checkup?

  1. Analyse van uw huidige beveiligingsmaatregelen: Een grondige beoordeling van uw bestaande systemen en protocollen om te zien waar verbeteringen nodig zijn.
  2. Identificatie van kwetsbaarheden: Het opsporen van mogelijke zwakke punten die uw bedrijf blootstellen aan cyberaanvallen.
  3. Aanbevelingen voor verbeteringen: Praktische tips en strategieën om uw digitale beveiliging te versterken en te voldoen aan de nieuwste regelgeving, zoals de NIS2-wetgeving.

Waarom?

  • Verhoogde beveiliging: Ontdek en verhelp beveiligingslekken voordat ze door kwaadwillenden kunnen worden misbruikt.
  • Naleving van wetgeving: Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de nieuwste eisen van de NIS2-wetgeving en andere relevante regelgeving.
  • Gemoedsrust: Weet dat uw digitale omgeving veilig is en dat u proactief stappen onderneemt om uw bedrijf en klantgegevens te beschermen.
  • Expertadvies: Krijg toegang tot de expertise van toonaangevende professionals in de cybersecuritysector.

Vraag nu uw gratis checkup aan en neem de eerste stap naar een veiligere digitale toekomst!

Mathieu Verschraege begon zijn professionele carrière in het onderwijs als ICT-coördinator en leraar informatica en wiskunde in het secundair onderwijs. Na vijf jaar als ICT-medewerker in het hoger onderwijs, maakte hij in 2013 een opmerkelijke carrièrewending naar de politie. Hier diende hij eerst twee jaar in interventie en twee jaar in functioneel beheer, waarna hij zijn ware roeping vond als cybercrimerechercheur en digitaal forensisch onderzoeker bij de Local Computer Crime Unit Recherche PZ Waasland-Noord. Zijn expertise breidde zich verder uit toen hij ook cybercrime- en zedenrechercheur werd bij de Recherche PZ Regio Puyenbroeck.
 
De unieke combinatie van zijn onderwijservaring en recherchewerk inspireerde Mathieu om in 2022 het bedrijf Mediavista op te richten. Met Mediavista reist hij door heel Vlaanderen om lezingen en workshops over cybercrimepreventie te geven. Zijn doelgroepen variëren van leerlingen, onderwijsprofessionals en ouders tot bedrijven en lokale verenigingen.
 
Mathieus kennis en enthousiasme hebben hem een gewilde spreker gemaakt op prestigieuze evenementen en conferenties. Zo trad hij op als moderator tijdens de Brussels Cybersecurity Summit in het kader van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Daarnaast was hij panellid op het stakeholderevent van Febelfin en de Federale Diensten van de Gouverneurs van Antwerpen en Vlaams-Brabant en op diverse andere events rond cyberveiligheid. Zijn expertise wordt regelmatig gevraagd door VRT NWS en VRT Radio 1, waar hij toelichting geeft bij actuele onderwerpen rondom cybercriminaliteit.
 
Met zijn diepgaande kennis en praktische ervaring is Mathieu de expert op het gebied van cybercrimepreventie in Vlaanderen. Of het nu gaat om een lezing, workshop of mediaoptreden, Mathieu weet complexe cyberveiligheidskwesties toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen.