Maak je klaar voor de NIS2-richtlijn

Veilig Digitaal Ondernemen

Partner worden?

Meld je aan als partner of ambassadeur

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden als partner of ambassadeur. Selecteer de rol die het beste bij je past en verstrek de benodigde informatie. Ons team zal je aanvraag zo snel mogelijk verwerken en contact met je opnemen.

Veelgestelde vragen
Wat zijn de verwachtingen van een partner?

Partners worden verwacht om actief deel te nemen aan onze campagnes, evenementen te organiseren en informatie over digitale veiligheid te delen binnen hun netwerk.

Ambassadeurs promoten Veilig Digitaal Ondernemen door middel van sociale media, blogs, en presentaties. Ze zijn het aanspreekpunt voor onze organisatie binnen hun eigen netwerk of gemeenschap.

We bieden uitgebreide trainingen, toegang tot exclusieve resources en ondersteuning van ons team om je te helpen succesvol te zijn in je rol.

Kies je rol:

Partner

Als partner werk je nauw samen met Veilig Digitaal Ondernemen om onze diensten en producten te promoten. Dit omvat onder andere het delen van informatie over digitale veiligheid, het organiseren van evenementen en het ondersteunen van onze marketingcampagnes.

Ambassadeur

Als ambassadeur ben je een vertegenwoordiger van Veilig Digitaal Ondernemen. Je helpt ons om onze boodschap te verspreiden door middel van sociale media, blogs, workshops en presentaties. Je bent het gezicht van onze organisatie in jouw gemeenschap of netwerk.

Wordt een partner of ambassadeur van Veilig Digitaal Ondernemen

Veilig Digitaal Ondernemen is op zoek naar enthousiaste partners en ambassadeurs die samen met ons de missie willen voortzetten om de digitale wereld veiliger te maken voor bedrijven en ondernemers. Als partner of ambassadeur speel je een cruciale rol in het bevorderen van digitale veiligheid. Lees verder om te ontdekken wat deze rollen inhouden en hoe je kunt deelnemen.

Waarom partner of ambassadeur worden?

Mathieu Verschraege begon zijn professionele carrière in het onderwijs als ICT-coördinator en leraar informatica en wiskunde in het secundair onderwijs. Na vijf jaar als ICT-medewerker in het hoger onderwijs, maakte hij in 2013 een opmerkelijke carrièrewending naar de politie. Hier diende hij eerst twee jaar in interventie en twee jaar in functioneel beheer, waarna hij zijn ware roeping vond als cybercrimerechercheur en digitaal forensisch onderzoeker bij de Local Computer Crime Unit Recherche PZ Waasland-Noord. Zijn expertise breidde zich verder uit toen hij ook cybercrime- en zedenrechercheur werd bij de Recherche PZ Regio Puyenbroeck.
 
De unieke combinatie van zijn onderwijservaring en recherchewerk inspireerde Mathieu om in 2022 het bedrijf Mediavista op te richten. Met Mediavista reist hij door heel Vlaanderen om lezingen en workshops over cybercrimepreventie te geven. Zijn doelgroepen variëren van leerlingen, onderwijsprofessionals en ouders tot bedrijven en lokale verenigingen.
 
Mathieus kennis en enthousiasme hebben hem een gewilde spreker gemaakt op prestigieuze evenementen en conferenties. Zo trad hij op als moderator tijdens de Brussels Cybersecurity Summit in het kader van het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Daarnaast was hij panellid op het stakeholderevent van Febelfin en de Federale Diensten van de Gouverneurs van Antwerpen en Vlaams-Brabant en op diverse andere events rond cyberveiligheid. Zijn expertise wordt regelmatig gevraagd door VRT NWS en VRT Radio 1, waar hij toelichting geeft bij actuele onderwerpen rondom cybercriminaliteit.
 
Met zijn diepgaande kennis en praktische ervaring is Mathieu de expert op het gebied van cybercrimepreventie in Vlaanderen. Of het nu gaat om een lezing, workshop of mediaoptreden, Mathieu weet complexe cyberveiligheidskwesties toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen.